Thijs Mertens

Thijs Mertens

“De samenwerking met nv De Moor vanuit mijn zelfstandige bezigheid als architect is vrij natuurlijk ontstaan. Het is eigenlijk dankzij een activiteit in mijn vrije tijd dat ik in contact gekomen ben met Thomas van De Moor. Als ik terugkijk op de 4-tal jaren dat ik klant ben, kan ik het gerust een spontaan proces noemen waarbij mijn portefeuille bij hen langzaam geëvolueerd is. Hun persoonlijke aanpak en grote toegankelijkheid vind ik dan ook hun absolute sterkte, waarbij ze een rustige, doch proactieve rol opnemen. Ze denken mee en begrijpen goed dat mijn situatie op vandaag anders is dan die van gisteren of morgen, ze evolueren mee met hoe mijn specifieke situatie verandert. Ik weet van mijzelf dat ik heel kritisch en veeleisend ben in mijn dagdagelijkse, professionele bezigheden. Bijgevolg ben ik er mij van bewust dat ik de lat heel hoog leg voor mijn makelaar. Maar kijk, al mijn verwachtingen worden steeds ingelost en het wederzijds vertrouwen is groot. De werkwijze van De Moor heeft misschien wel een parallel met de architectuurvisie van Klou, namelijk met een sterke dynamiek tussen ervaring en vernieuwing weten ze telkens een mooi verhaal neer te zetten.”

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2018 Zakenkantoor nv De Moor - BE 0456607110
© 2018 V&P Verzekeringen - BE 0676851647
© 2018 Biegee’s - BE 0456607110

logo-footer