Silke Tommelin

Silke Tommelin

Het pad van ons familiebedrijf kruiste dat van Zakenkantoor De Moor in de jaren ’90. Als we daarop terugkijken kan je wel stellen dat onze beide bedrijven ondertussen elk een mooi traject hebben afgelegd. We dragen de filosofie van het lokaal ondernemen hoog in het vaandel, we maken er bijvoorbeeld een erezaak van zoveel als mogelijk lokale en regionale leveranciers te ondersteunen in hun verkoop en distributie. Deze visie trekken we ook door in onze reguliere bedrijfsvoering en maakt dat we de nabijheid, paraatheid en bereikbaarheid van De Moor heel erg kunnen appreciëren. De vertrouwensband die we de afgelopen decennia hebben opgebouwd is bij wijze van spreken onverwoestbaar. Als we er nu goed over nadenken, eigenlijk zijn ze in al die tijd nooit afwezig geweest wanneer we ze echt nodig hadden. Het is absoluut heel fijn samenwerken met Geert en zijn collega’s!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2018 Zakenkantoor nv De Moor - BE 0456607110
© 2018 V&P Verzekeringen - BE 0676851647
© 2018 Biegee’s - BE 0456607110

logo-footer