Ruben Verkempinck

Ik heb Thomas van nv De Moor leren kennen op een plaats waar je het misschien het minst verwacht, namelijk tijdens salsalessen met mijn vrouw. Hoewel die lessen ondertussen een hele poos achter ons liggen heb ik nog steeds contact met Thomas. Als ik er nu op terugkijk ben ik eigenlijk op een heel organische manier klant geworden van De Moor. Hun service en dienstverlening vind ik heel kwalitatief. Ze geven steeds duidelijke en klare uitleg, luisteren naar mijn noden en nemen altijd de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Ik weet dat het cliché klinkt, maar ze geven mij het gevoel van géén nummer te zijn en dat heb ik nooit gehad bij mijn vorige makelaar. Als ze mij een voorstel doen dan is het ook effectief op mijn maat gemaakt en krijg ik zelfs rechttoe rechtaan duiding bij de kleine lettertjes. Ja, Thomas spreekt de taal van klant en dat mag je zelfs letterlijk nemen. Hij volgt nu Spaanse les om zijn Spaanse klanten nog beter te begrijpen en te kunnen aanspreken.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2018 Zakenkantoor nv De Moor - BE 0456607110
© 2018 V&P Verzekeringen - BE 0676851647
© 2018 Biegee’s - BE 0456607110

logo-footer