Dieter Wallays

Dieter Wallays

De mensen van Zakenkantoor De Moor ken ik al heel lang. Mijn ouders zijn ook zelfstandig en hoewel ze actief zijn in heel andere branche dan ik zelf, heb ik niet getwijfeld om net als mijn ouders ook samen te werken met De Moor. De vertrouwensband die ik met hen heb opgebouwd is praktisch onverwoestbaar. Het persoonlijk contact met Geert en Thomas is voor mij heel belangrijk. Ze zijn quasi 7/7 bereikbaar en geven mij het gevoel dat ik hen altijd en overal kan aanspreken over eender wat. In mijn job verwachten mijn klanten dat ik hen bij wijze spreken onmiddellijk kan helpen met bijvoorbeeld glasbreuk. Wel, als ik gedepanneerd moet worden, dan kan ik ook altijd rekenen op De Moor!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2018 Zakenkantoor nv De Moor - BE 0456607110
© 2018 V&P Verzekeringen - BE 0676851647
© 2018 Biegee’s - BE 0456607110

logo-footer